Winther cykel

Leder du efter en ny cykel kan du ikke gå galt i byen med en Winther cykel. Winther har lavet cykler i høj kvalitet i mange år til hele familien, både børn og voksne. Kom forbi vores butik i Sønderborg og se vores udvalg af Winther cykler og find den der passer til dig.

Kontakt os og hør mere

Lidt om Winther

A.Winther A/S er et af de ældste cykelfabrikanter i hele Danmark. De har glædet familier siden 1932 med deres stilrene og kvalitetssikrede cykler. Ifølge dem begyndte det hele som en hobby for smeden Anders Winther, som hurtigt fandt succes med sine produkter. Næsten 100 år senere er de stadig i gang og producere cykler med samme passion og kvalitet.

Dansk design

Med en Winther cykel får du en cykel af unikt dansk design. Deres øje for detalje og kunde bevidst design er svær at slå. Det er dette fokus på kunder, kvalitet og design der har gjort Winther til et udødeligt brand i den danske cykelbranche.

Køber du en Winther cykel ved du altid hvad du får. Nemlig en cykel du kan regne med langt ud i fremtiden og som altid behandler dig godt. Står du og mangler en ny cykel, er en Winther cykel ikke kun et godt valg, det er også et fornuftigt valg.

Få din nye Winther cykel hos os

Leder du efter en ny cykel i Sønderborg, Aabenraa eller andre nærliggende områder er du velkommen til at komme forbi vores butik i Sønderborg og se vores sortiment af cykler fra Winther og mange andre mærker af høj kvalitet. Vi skal nok hjælpe dig med at finde den helt rette cykel til lige netop dit behov.

Har du noget specifikt i tankerne er du velkommen til at kontakte os via tlf. 21 97 27 31, mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller vores kontaktformular. Vi kigger gerne vores sortiment igennem og sætter din cykel til side hvis vi har hvad du leder efter.

Har du brug for service af din cykel har vi også et cykelværksted, med en særdeles dygtig cykelmekaniker.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Læs mere om Winther

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket