E-Fly elcykel

Går du og leder efter en ny elcykel, kan det være en E-Fly elcykel er løsningen for dig. E-Fly er en dansk designet elcykel med brugervenlig betjeningspanel og langvarig batteri. Vi har flere forskellige elcykler i vores butik fra bl.a. E-Fly. Så er du interesseret er du velkommen til at komme forbi så du kan finde den helt rette cykel.

Kontakt os og hør mere

Hvorfor en elcykel?

Der er flere grunde til at folk vælger elcykler frem for den ordinære cykel uden motor og batteri som vi alle kender så godt. I en tid hvor vi prøver at mindske vores bilbrug både pga. miljøet og benzin / diesel priser er der mange der vælger cyklen som et alternativ. Men det er ikke alle der bor lige tæt på deres arbejdsplads. Nogle bor langt væk og hvis man ønsker at cykle på arbejde uden at møde svedende op er en elcykel den perfekte løsning, da den gør meget af arbejdet for dig.

Farvel til hårde cykelture

Elcyklen er ikke for dig der ønsker en hård cykeltur eller en god omgang motion. Det er et praktisk kørertøj der øger cykelglæden for føreren da det netop er lettere. Hårde udfordringer som bakker og stærk modvind hører fortiden til, når man taler om en E-Fly elcykel. Det er derfor en genial løsning til længere cykelture i det danske vejr. Hvilket er præcis hvad du får med en E-Fly elcykel. E-Fly siger selv at deres elcykel er specifikt designet til det danske vejr.

Få et tilbud på en E-Fly elcykel i dag

Er du interesseret i en E-Fly elcykel til at lette byrden på din cykeltur? Så kom forbi vores forretning i Sønderborg og se vores udvalg igennem. Har du spørgsmål eller ønsker du at hører mere kan du også kontakte os via tlf. 21 97 27 31, mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller vores kontaktformular.

Læs mere om E-Fly

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket