Principia cykel

Med en Principia cykel er du garanteret dansk kvalitet hele vejen igennem. De havde en meget ydmyg start i 1989 med tre venner der besluttede sig for at lave deres eget indtryk på cykelverdenen. I dag er Principia et solidt navn i cykelbranchen og velkendt for deres kvalitet og stilrene danske design. Har du lyst til at hører mere eller købe din egen Principia cykel så kom forbi vores butik i Sønderborg eller kontakt os.

Kontakt os og hør mere

Kendetegn ved en Principia cykel

Principia er i dag hovedsageligt genkendt gennem deres ryttercykel til triatlon. Men Principia er også utrolig dygtige til at lave klassiske racercykler og mountainbikes. Der var engang hvor Principia primært var for toppen af poppen, men i de senere år har de sænket deres priser så den ordinære rytter også kan prøve kræfter med cykelgigantens kvalitetscykler uden at ødelægge bankkontoen fuldstændig.

I 1989 begyndte tre venner at udvikle deres eget eksempel på et cykelstel af aluminium. I dag er dette stel anerkendt for dets effektive energioverførsel af rytterens kraft til cyklen. Principia benytter stadig deres aluminiumsrammer på ordinære cykler, men er gået over til carbon rammer når det gælder deres dyre modeller da det er endnu lettere og har en bedre absorbering effekt når det kommer til ujævnheder på vejene.

Få et tilbud på din nye Principia cykel

Principia cykler kommer som sagt i flere varianter afhængig af din præference indenfor cykelsporten. Kom forbi vores forretning i Sønderborg og se vores store udvalg af Principia og mange andre lækre cykler.

Er du i tvivl om hvilken type cykel passer til dine behov eller har du spørgsmål, så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Ønsker du at hører mere er du velkommen til at kontakte os på tlf. 21 97 27 31, mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Læs mere om Principia

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket