Løbecykler

Løbecykler er en utroligt godt for dit barn. Det giver dit barn timevis af sjov og leg, og bidrager samtidig til barnets motoriske udvikling. At cykle er utroligt populært i Danmark og løbecyklen er uden tvivl en god måde at blive introduceret til transportmidlet i en tidlig alder.

Løbecykler passer typisk til børn i alderen mellem 1 og 5 år, det vigtigste er at få en cykel i den rette højde og tilpasse sædet, så benlængden passer til cyklen og dit barn kan nå jorden med flad fod.

Kontakt os og hør mere

Løbecykler fra hvornår?

Når dit barn skal til at prøve kræfter med løbecykler er det en god ide at give dem noget erfaring på en trehjulet eller 4 hjulet cykel først, så barnet kan lære at koordinere arme, ben og brug af pedaler. Som nævnt kan et barn påtage løbecyklen allerede i en alder af 1 år afhængig af barnets motorik evner.

Når du skal vælge en løbecykel til dit barn, anbefaler vi at du vælger en model med brede dæk, der kan hjælpe barnet med at holde balancen. Det kan især være godt til når der skal styres uden om ting.

Forskellige løbecykler

Grunden til at børn kan starte i så lav en alder er grundet i de mange forskellige typer løbecykler. Du kan få modeller med 2,3 eller 4 hjul og jo dygtigere barnet bliver jo færre hjul har de naturligvis brug for.

Hos Cykelservice Sønderborg ligger vi inde med flere attraktive designs til både drenge og piger. Så tøv ikke med at besøge og eller tage kontakt. Det vil glæde os at hjælpe dig med at finde den første cykel til dit barn.

Cykeltilbehør til løbecykler

Som med normale cykler er der flere muligheder for tilbehør til løbecykler, men det vigtigste er naturligvis en cykelhjelm. Selvom farten og faren ved en løbecykel er lav, er det altid en god idé med en cykelhjelm. På den måde får du også vendt dit barn til gode vane i en tidlig alder.

Få et uforpligtende tilbud på løbecykler

Det gode ved løbecykler er at de ikke er så svære, men samtidig giver dit barn mulighed for at lære at cykle. Samtidig Får de en masse sjov ud af det og cyklen er altid nem at tage med på ferier og udflugter så dit barn kan altid øve sig. Er du interesseret i at købe en løbecykel til dit barn er du velkommen til at kigge forbi vores cykelforretning i Sønderborg for et uforpligtende tilbud på vore løbecykler. Du kan også kontakte os på telefon 21 97 27 31 for at hører mere om hvad vi tilbyder. Alternativt har du også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Er dit barn for gammel til en løbecykel tilbyder vi også andre flotte børnecykler til alle aldre.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket