Cykelhjelm

Hos Cykelservice Sønderborg mener vi at man bør cykle med cykelhjelm hver gang. Sikkerhed kommer først, og uden en hjelm kan et styrt hurtigt få voldsomme konsekvenser. I vores cykelforretning i Sønderborg ligger vi inde med en bred vifte af forskellige mærker cykelhjelme til børn og voksne. Står du og mangler en cykel, hjelm eller andet tilbehør til cykler er du altid velkommen hos Cykelservice Sønderborg.

Kontakt os og hør mere

MET & ABUS cykelhjelm

Vores udvalg er fyldt med hjelme fra MET og ABUS. ABUS er et af de bedste cykelhjelme. ABUS er verdenskendt for sikkerhed. Dette gælder også deres cykelhjelme.

Hvorfor en ABUS cykelhjelm?

En ABUS cykelhjelm kan kendes på kvaliteten. Produktion af hjelmene og materialerne de benytter er det bedste af det bedste. De har udvalg til børn, babyer, ordinær voksen og professionel brug. Der er altså en ABUS cykelhjelm til enhver person og ethvert behov.

Cykelhjelm til børn

Har dit barn ingen cykelhjelm? Hos Cykelservice Sønderborg tilbyder vi flere forskellige cykelhjelme til piger og drenge. Det er vigtigt at få gjort barnet vant til at bruge hjelm i en tidlig alder, så det er naturligt for dem at bruge den. Mange voksne går på kompromis med sikkerheden og efterlader hjelmen derhjemme eller får den aldrig købt. Beskyt dit barn nu og i fremtiden med en ordentlig hjelm.

Før i tiden har både børn og voksne været dårlige til at cykle med hjelm, men vi er heldigvis blevet bedre med tiden. I dag bruger omkring 82% af børn hjelm, ifølge Rådet for Sikkerhed.

Cykelhjelm til voksne

Vi har også cykelhjelme til voksne. Har du længe cyklet uden hjelm er du ikke alene. Ifølge Rådet for Sikkerhed er hjelmbrug af voksne i byer under 50%. Det er et meget lavt tal og det tyder på at vi lære vores børn regler vi ikke selv ønsker at følge i det lange løb.

Har du børn har du muligheden for at blive et bedre forbillede med en hjelm. Har du ikke børn anbefaler vi stadig at tage cykelhjelmen på, da vores kunders sikkerhed ligger højt på listen af prioriteter.

Kontakt os i dag

Skal du bruge en hjelm er du altid velkommen til at komme forbi forretningen i Sønderborg eller kontakte os på telefon 21 97 27 31. Har du ikke mulighed for at ringe eller besøge os i åbningstiderne kan du også altid skrive til os på info@cykelservice-soenderborg.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Cykelhjelm

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket