Mountainbike (MTB)

Mountainbike - Ræs i alt slags terræn

Mountainbike (MTB) er blevet utroligt populært blandt os danskere i løbet af de seneste år. Populariteten kan være grundet mange forskellige ting og det er svært at sige hvad den præcise grund er. Det er dog nemt at se fordelene ved denne sportsgren og hvorfor så mange synes om det. Mountainbiking kan udføres i alt slags vejr så man er ikke begrænset af det danske vejr, tværtimod. Det våde og grå danske vejr er ikke godt for meget, men en våd og mudret mountainbikerute er lige hvad rigtige entusiaster af sporten leder efter. Der er intet federe end en udfordrende mountainbikerute der kan få adrenalinen helt op at pumpe.

Få et tilbud

Mountainbike - En udfordring med fokus på teknik

Leder du efter en cykel til udfordrende terræn i skovene eller lignende er en mountainbike det helt rette valg for dig. Med ruter der ændre sværhedsgrad afhængig af vejret og de mange udfordringer på vejen kan du forbedre din teknik i forskellige situationer. Dette gør sporten til et dynamisk og uforudsigeligt eventyr hver gang. Dette er nok også et af grundene til at mange danskere er så tiltrukket til sporten.

MTB i høj kvalitet

Hos Cykelservice Sønderborg kan vi tilbyde dig alt det nødvendige udstyr hvis du vil ud og prøve kræfter med skoven. Er du på udkig efter en mountainbike, kan du regne med vores udvalg. Vores mountainbikes er ikke kun i høj kvalitet, men vi tilbyder også forskellige efter behov.

Kontakt os i dag hvis du er interesseret i en MTB

Så går du og drømmer om at komme ud i skoven og ræse rundt i det uforudsigelige terræn er du velkommen til at besøge os i Sønderborg. Du kan også kontakte os på telefon 21 97 27 31, via vores e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller ved brug af vores kontaktformular.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt så du kan komme i gang med din mountainbikerute.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket