PUKY cykel

Går du og mangler en ny cykel til dit barn er en PUKY cykel måske lige det du går og leder efter. I vores butik i Sønderborg har vi et flot sortiment af børnecykler fra PUKY og mange andre mærker.

Kontakt os og hør mere

Lidt om PUKY

PUKY er produceret og grundlagt i Tyskland, det blev grundlagt i 1949 i Düsseldorf. Som PUKY selv siger har de i over 70 år støttet de små helte på vejen. Børn har i mange år skabt lykkelige minder med deres PUKY cykel. Med PUKY’s fokus på børnecykler kan du altid regne med et kvalitetsprodukt når du køber en cykel til dit barn. Med denne kvalitet kommer også sikkerhed. Når vi har med børn at gøre er det vigtigt at gøre det så sikkert som muligt, især for de helt små. Det forstår PUKY, hvilket er en stor grund til deres succes som cykelproducenter.

Vores erfaring med PUKY cykler

Som cykelhandler har vi længe solgt PUKY cykler og har aldrig haft et problem med dem. Kvaliteten er uden tvivl i top, fra den tyske producent.

Fordele ved tidlig cykelstart

Børnecykler kan for nogle ses som en irriterende bekostning da de hurtigt vokser, og har behov for en ny. Men fordelene ved en tidlig cykelstart for børn er utallige. For det første er det en sund vane børnene hurtigt får inkorporeret i deres dagligdag. Samtidig styrker det børnene fysisk og mentalt. Får helt små børn er fordelene at træne deres motorik og give en aktivitet de kan nyde glæde af i en tidlig alder.

Vi finder den rette PUKY cykel til dit barn

Kom forbi vores butik i Sønderborg nær Aabenraa og se vores udvalg af PUKY og andre børnecykler. Dit barn kan få en prøvetur og finde det helt rette. Uanset om dit behov er til 2 årige eller 10 årige, står vi klar til at hjælpe dig.

Ved du hvad du leder efter eller har du spørgsmål kan du også ringe i forvejen på tlf. 21 97 27 31. Du kan naturligvis også fange os på e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigt igen, med et uforpligtende tilbud på en PUKY cykel.

Læs mere om PUKY

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket