Ladcykler

Ladcykler er et utroligt populært valg i blandt familier med små børn. Det er et effektiv transportmiddel af børnene og i modsætning til bilen er den miljøvenlig. Bor du i byen er Ladcyklen en fantastisk løsning da du kan forbigå alt trafikken du undgår at skulle lede efter parkering. Er du interesseret i en ladcykel har vi i vores forretning i Sønderborg nogle attraktive muligheder for dig og din familie.

Kontakt os og hør mere

2 og 3 hjulet ladcykler

Som med så meget andet er der delte meninger om hvilken ladcykel der er bedst. I holland foretrækker de den 2 hjulede ladcykel, men i Danmark er der ingen tvivl om at 3 hjulet er præferencen.

Det afhænger selvfølgelig om hvad man leder efter når man køber en ladcykel. Hvis du går efter mere fart og fleksibilitet i bevægelsen er den 2 hjulede helt sikkert løsningen for dig. Med den 3 hjulede får du en mere stiv oplevelse men til gengæld får du mere stabilitet og balance, så du ikke selv skal stå for det. Den 3 hjulede er derfor mere sikker hvilket mange forældre sætter stor pris på, hvilket også kan forklare populariteten i Danmark.

El-ladcykler

Ladcykler kommer også med elmotor for at løfte byrden for rytteren. Skal man kører 2-6 børn rundt kan det hurtigt blive udmattende. Bor du i en by med mange bakker og niveauforskel som Sønderborg hjælper det heller ikke. Derfor er en el-ladcykel helt sikkert en mulighed man bør overveje.

Ladcykel service

Det er normalt en god idé med regulær servicering af din cykel. Ladcykel service er en større nødvendighed, da køretøjets pålidelighed er vigtigere end ved en normal cykel. Når du cykler med dine børn er det vigtigt at cyklen er sikker og holdbar. For din og dine børns sikkerhed anbefaler vi at du får foretaget ladcykel service mindst 1 gang om året. På den måde kan du sikre dig at turen altid er sikker og komfortabel.

Vores cykelmekaniker har over 15 års erfaring med cykler og kan reparerer og servicere alle slags cykler. Hos Cykelservice Sønderborg går vi hverken på kompromis med kvaliteten af vores produkter eller vores servicering, så du kan trygt overlade serviceringen af din ladcykel til os.

Få et uforpligtende tilbud på ladcykler

Er du interesseret i at tilføje en ladcykel til din hverdag er du altid velkommen til at komme forbi vores cykelforretning i Sønderborg, så giver vi et uforpligtende tilbud. Vil du hører nærmere kan du også altid kontakte os på telefon 21 97 27 31. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi har også en masse cykeltilbehør som cykelhjelme og reflekser til både børn og voksne hvis i er interesseret i det. Som sagt er vi også altid tilgængelige hvis du har brug for service på din ladcykel.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket