Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00

Effektiv cykelservice hos cykelmekaniker

Certificeret cykelværksted

​​Står du med en cykel der trænger til at blive serviceret, eller er du på udkig efter en splinterny cykel? Uanset hvad du søger, hjælper vi gerne. Vores cykelværksted er beliggende i Sønderborg, hvor vi altid står klar til at hjælpe kunder i Aabenraa, Als og omegn.

​Hos Cykelservice Sønderborg har vi, med fem ud af fem mulige stjerner, fået Danske Cykelhandleres ”TJEKKET OG GODKENDT” certifikat, hvorfor du kan vide dig sikker på, at din cykel altid er i gode hænder på vores cykelværksted.

​Cykelværksted med erfaren cykelmekaniker

​​Vores cykelværksted styres i det daglige af den uddannede cykelmekaniker, Thomas. Han har været i branchen siden 2004, og der er derfor, med de mange års erfaring og den omfattende værktøjssamling, ikke den cykelreparation Thomas ikke kan klare.

​Vi er altså klar til at tage imod alle former for cykler – helt fra de små løbecykler, til de dyre high-end cykler og elcykler, der kræver specialiseret viden.

Hvad koster cykelservice hos vores cykelmekaniker?

​Med en timepris på blot kr. 420,- inkl. moms, har vi den laveste timepris i Sønderborg. Dertil kommer eventuelle omkostninger til reservedele. Vores priser for cykelservice vil aldrig komme som et chok for vores kunder, da vi giver en pris allerede inden vores cykelmekaniker påbegynder arbejdet på cyklen.

​På vores cykelværksted vil du kunne nyde godt af flere af de services, som vi tilbyder:

  • Gratis lånecykel
  • Gratis luft
  • Smurt kæde, lås og støtteben.
  • Dag-til-dag reparation (med forbehold for længere ventetid i højsæson)

Kontakt vores dygtige cykelmekaniker i dag

Skal din cykel bruge et serviceeftersyn er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 21 97 27 31 og høre nærmere. Alternativt kan du også sende en mail til
info@cykelservice-soenderborg.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så du kan få serviceret din cykel.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 17.00
Lør- og Søndag Lukket