Promovec Batteri

Køb dit Promovec batteri i Sønderborg

Hos Cykelservice Sønderborg går vi op i at give vores kunder de bedste muligheder, derfor kan du nu købe Promovec batteri i vores butik i Sønderborg. Promovec er et af Danmarks ledende elcykel producenter. Deres arbejde inden for elcykler og batterier dertil er både revolutionært og inspirerende.

Kontakt os og hør mere

Lidt om Promovec

Promovec er en dansk virksomhed med speciale indenfor elcykler. Deres kontinuerligt høje niveau har sågar gjort dem til en international succes i de seneste år. Denne succes skyldes uden tvivl deres lækre design af elcyklen, optimering af batteri kvalitet og generelt et højt niveau i hele virksomheden.

Hvor længe holder et Promovec batteri?

Ifølge Promovec kan deres batteri holde til 800-1000 fulde opladning eller afladninger. Hvilket betyder at hvis du ikke kører batteriet helt i bund, eller lader helt op hver gang kan du godt regne med et batteri der kan holde til omkring 2000 opladninger.

Men her stopper fordelene ikke. Promovec giver deres købere mulighed for at registrere alle købte batterier på deres hjemmeside. Dette gør at batteriet omfattes af en 2-årig kapacitets garanti på 70%.

Promovec tager sig derfor godt af dig via gode produkter og fantastiske service.

Læs mere om batteriregistrering her

Hvor lang tid tager det at oplade et Promovec batteri?

Promovec siger at en fuld opladning kan tager op til 6 timer. Du kan naturligvis vælge ikke at lade batteriet helt op for at spare tid. Du skal blot være opmærksom på at du skal lade batteriet oftere med denne tilgangsmåde. Og måske hold dig fra de meget lange ruter, hvis du ikke har et fuldt batteri.

Hvor langt kan man kører med batteriet?

Distancen afhænger meget af din egen indsats. Ergo, jo mere du træder i pedalerne, jo længere kan du kører uden behov for opladning. Derudover er det naturligvis heller ikke ubetydeligt hvilket assist niveau du vælger når du kører på din elcykel.

Kontakt os i dag

Ønsker du at købe et nyt Promovec batteri eller har du oplevet problemer med dit nuværende? Vi tilbyde både salg og fejlfinding. Har du andre spørgsmål er du naturligvis også velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik i Sønderborg.

Du kan kontakte os via vores kontaktformular, e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller tlf. 21 97 27 31.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket