Elcykel

En elcykel er en smart løsning

En elcykel er til dig, der gerne vil have lettet din cykeltur, men stadigvæk ønsker masser af motion, frisk luft og røde kinder.

Hos Cykelservice Sønderborg har vi et stort udvalg af elcykler stående i butikken, så hvis du bor i et bakket område, har en lidt for lang og uoverskuelig cykeltur til arbejdet, eller måske noget helt tredje, så er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig, med at finde den perfekte elcykel til netop dit behov.

Vores forretning ligger i Sønderborg, hvorfor vi også har mange kunder i og omkring Als og Aabenraa.

Front- eller centermotor?

Når du køber en elcykel har du valget mellem en front- eller centermotor. Hos Cykelservice Sønderborg tilbyder vi begge muligheder. Det afhænger blot af hvad du foretrækker.

Forskellen mellem front- og centermotor

Køber du din elcykel med henblik på at motoren kommer til at lave langt det meste af arbejdet, anbefaler vi at du vælger en frontmotor. Men ønsker du selv at byde ind med flere kræfter i din cykeltur er centermotoren det rette valg for dig.

Ønsker du vores rådgivning mht. hvilken du burde vælge er du velkommen til at kontakte os og få en snak om dine cykelvaner og behov dertil.

Find elcyklen der passer til dit behov

Elcyklen er perfekt både til hverdagspendling, hyggeturen i weekenden, og den er ofte et oplagt alternativ til bilen. En elcykel er derfor ikke blot en gevinst for sundheden, men også for miljøet og pengepungen.

​Du spørger måske dig selv: ”Hvilken elcykel skal jeg vælge?”. Der findes mange forskellige elcykler på markedet af både damecykler og herrecykler, så det er vigtigt at du kender dine egen behov, inden du investerer i en elcykel.

​Overvej derfor gerne følgende:

  • Hvor mange kilometer cykler jeg om dagen?
  • Hvilket terræn kører jeg i?
  • Skal elcyklen bruges til transport af børn eller tunge ting?
  • Hvor meget ønsker jeg selv at træde i pedalerne?

​Hvad koster en elcykel?

Prisen for elcykler – både damecykler og herrecykler, afhænger af flere elementer såsom model, batteri og motor. Typisk ligger prisen for en kvalitetscykel på kr. 10.000,- og opefter. Du kan på www.e-fly.dk finde mere information om egenskaber og priser på de elcykler, som vi forhandler i vores forretning.

​Du er ligeledes velkommen til at kigge ind butikken, hvor vi tit holder udsalg og har stærke tilbud, for at få en snak med os. På den måde kan vi sammen finde den model, der opfylder dine ønsker og behov. Du kan også ringe til os på telefon 21 97 27 31, eller sende en mail til info@cykelservice-soenderborg.dk.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket