Gravel bike

Er du på udkig efter en cykel til lidt af hvert, så kan det være at en gravel bike er lige cyklen for dig. Kom forbi vores butik i Sønderborg og se vores udvalg af gravel cykler og find den cykel der passer bedst til dig.

Kontakt os og hør mere

Hvad er en gravel bike?

En gravel bike er kort sagt en kombination af racercyklen og mountainbiken. Det er en meget fleksibel løsning der gør det muligt for dig at nyde cyklen på enhver rute. Det kaldes også for en “all-road” cykel. Fleksibiliteten der ligger i at kunne vælge mellem landevej og skovkørsel gør denne cykel til et yderst populært, og det er derfor et af de mest alsidige typer på cykelmarkedet.

Forskellige gravel cykler

En gravel bike komme i mange forskellige variationer. Så hvis du som køber er forvirret over hvilken du skal vælge, har vi stor forståelse for det. Har du brug for professionel vejledning står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde cyklen der passer bedst til dine behov. Vores erfaring i branchen gør os til en optimal rådgiver når det gælder cykler og tilbehør dertil.

Forskellen på en cross- og gravel cykel

Mange tror at gravel- og crosscykler er ens, hvilket er forståeligt da de begge er hybrid cykler. Men hvor Cross fokusere mere på hårdt terræn og konkurrence kørsel er gravel cykler mere til den eventyrlige rytter der ønsker at udforske alle terræner.

Få din gravel bike i dag

Kunne du tænke dig at køre din næste tur på en gravel bike? Så kom forbi vores butik i Sønderborg eller kontakt os via mail info@cykelservice-soenderborg.dk, kontaktformular eller et godt gammeldags telefonopkald til 21 97 27 31. Så finder vi den helt rette cykel til dig og dine behov.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket