Reparation og lapning af cykel

Vi tilbyder reparation og lapning af cykel. Når vejret er godt og lysten til at cykle en tur forekommer sig, er der intet værre end en cykel der ikke er klar til kørsel. Hos Cykelservice Sønderborg reparerer vi alle slags cykler hurtigt og effektivt. Skal din cykel repareres, kan du trygt overlade opgaven til os. Vores dygtige cykelmekaniker Thomas, med erfaring indenfor alle slags cykler hjælper dig gerne. Har du et problem med din cykel kan du altid regne med Cykelservice Sønderborg.

Kontakt os i dag

Bosch reparatør

Bosch har en række gode produkter i vores branche og vi har derfor erfaret os de nødvendige kompetence til at kunne hjælpe vores kunder med ethvert problem de måtte have med deres Bosch ebike, batterier eller andet. Står ud og mangler en dygtig Bosch reparatør i Sønderborg? Så kan du trygt regne med Cykelservice Sønderborg.

Reparation af cykel i Sønderborg

Vores forretning og cykelværksted ligger i Sønderborg, hvor vi hjælper mange kunder med reparation af cykel. Bor du i Sønderborg, Als eller Aabenraa omegn hjælper vi dig gerne med at servicere din cykel.

Reparation af cykel - Alle varianter

Vi tilbyder reparation af alle slags cykler. Da vi sælger herre-, børne- og damecykler i form af til mountainbikes og elcykler m.m. er det naturligt at vi derfor også kan servicere og reparere dem. Derfor er der nærmest ikke den cykel vi ikke kan reparere. Så har du en cykel der trænger til en kærlig hånd, står vi altid klar.

Kræver din cykel en reparation der er lidt tidskrævende, kan vi også tilbyde en lånecykel så du stadig kan komme rundt omkring.

Lapning af cykel

Der er meget ved en cykel der kan gå i stykker, og vi tilbyder naturligvis service indenfor alle områder. En typisk reparation vi foretager er lapning af cykel. Lapning af cykel er et af vores mest benyttede serviceområder da dækkene jo typisk er første offer på cykelturen.

Kontakt os for reparation af cykel

Kontakt os i dag og få udført reparation af cykel. Vores dygtige cykelmekaniker udfører arbejdet hurtigst muligt så du kan komme ud og cykle igen. Har du en cykel der trænger til reparation kan du ringe på
21 97 27 31 eller skrive på e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller via vores kontaktformular.

Er din cykel gammel og ikke værd at reparere, kan du naturligvis også altid hive fat i os hvis du ønsker at købe en ny cykel. Vi ligger som sagt inde med en bred vifte af cykler til enhver smag. Er du interesseret er du altid velkommen.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket