Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00

Vi forhandler

Norden er design retro cykler til ham, hende og pigerne. De er designet til det nordiske klima, så de tåler de skiftende årstider der findes i Danmark.

Norden cykler er indbegrebet af retro, cyklerne har friske og lækre farver, små detaljer og gennemtænkt design der øger både køreoplevelsen og holdbarheden.

Besøg nordenbikes.dk

PUKY, når kvalitet og sikkerhed er første prioritet. Puky levere børnecyklen der aldrig skuffer, de er unikt udviklet så de passer til barnets motorik og ergonomi.

De har produceret børnecykler i mere end 65 år, på deres egen fabrik, tysk kvalitet når det er allerbedst. De giver således 5 års garanti ved registrering, læs mere og se alle deres modeller her.

Besøg pukydanmark.dk

RAAM er kvalitetscykler der er skabt til at udfordre dig selv og naturen, her for du value for money. RAAM, som har vædderen som kendetegn så dagens lys i 2009, er designet af eksperter, med lidenskab for cykler, og bygget med kvalitetskomponenter.

RAAM har cykler til hele familien, fra de mindste 20” til de store 29”. De fleste af deres modeller fås i forskellige stelstørrelser, så der er rig mulighed for at finde en der passer.

Kan kun anbefale at tag et ekstra kig på deres Cross modeller, en blanding mellem en citybike og en MTB, smart design, proportioner der passer sammen, som skabt til de danske veje.

Besøg raam-bikes.dk

E-Fly er dansk design i høj kvalitet, lydsvag el-motor, brugervenligt betjeningspanel og batteri med lang rækkevide. Det er nogle af grundene til, at E-Fly er en af de mest populære elcykler på markedet.

​E-Fly er en dansk designet El-cykel, der er bygget til det danske vejr og til at blive brugt året rundt, hver eneste dag. E-fly henvender sig til motionisten eller til dig der ønsker en mere sporty kørestilling, du kan altså vælge den type cykel der passer til dig- om det er den klassiske model eller citybiken får du en El-cykel i topklasse.

Vi har altid flere forskellige E-fly modeller stående i butikken, opladet og klar til at blive prøvekørt, dybbølbanke bliver aldrig nemmere at passere.

Besøg e-fly.dk

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 17.00
Lør- og Søndag Lukket