Vi forhandler

Ny cykel - Cykelforhandler med et bredt sortiment

Hvis du leder efter en ny cykel, så kom forbi Cykelservice Sønderborg, din lokale cykelforhandler i Sønderborg omegn. Vi forhandler nogle af branchens bedste mærker, heriblandt Winther, PUKY og E-Fly. Vi har cykler og tilbehør til enhver smag og alder.

Kontakt os og hør mere

Cykelforhandler med fokus på din sikkerhed

Hos Cykelservice Sønderborg går vi ikke kun op i at sælge dig en cykel. Vores primære mål er at finde den helt rette cykel til dine behov, så du kan få den bedste oplevelse. Derefter hjælper vi dig med at finde det rette udstyr så du kan nyde din cykel uden fare for skader. Vi har et bredt sortiment af cykelhjelme og andet tilbehør.

Mange danskere kører på cykel men glemmer hjelmen. Vi insistere naturligvis på at du køber en cykelhjelm hvis du ikke allerede ejer en. Dette gælder især børn. Din sikkerhed på vejen betyder alt for os.

Cykelforhandler med cykelværksted

Vores forretning har hele pakken. Vi sælger nogle af de bedste mærker på markedet når det gælde cykler og elcykler. Men vi har også et cykelværksted med en yderst erfaren cykelmekaniker. Så har du nogensinde problemer med en din cykel kan du altid komme forbi vores butik, så løser vi problemet for dig.

Kontakt din lokale cykelforhandler i dag

Har du brug for en ny cykel til dig selv, en ven, dit barn eller andet? Så besøg os i vores butik i Sønderborg og få et uforpligtende tilbud på en ny cykel lige efter dine behov. Ved du allerede hvad du vil have kan du også kontakte os i forvejen. Så sætter vi cyklen til side for dig. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller ved et godt gammeldags opkald til 21 97 27 31.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi forhandler

Ønsker du at læse mere om de mærker vi forhandler, har vi tilføjet info og et link herunder til diverse virksomheder, så du let og enkelt kan gå igennem dine muligheder.

Winther er cykler til hele familien.

Winther har leveret kvalitets cykler til det danske folk siden 1932 - De har et bredt udvalg af farver, modeller og størrelser, så de har en cykel til hele familien uanset alder. Winther har fokus på deres design, og vil gerne at man som familie kan have den samme stil. Derfor er der os børne - og juniorcykler, der ligner voksenserien. Det betyder også, at Winther er ét af Danmarks mest udbredte cykelmærker.

Besøg Winthercykler

PUKY, når kvalitet og sikkerhed er første prioritet. Puky levere børnecyklen der aldrig skuffer, de er unikt udviklet så de passer til barnets motorik og ergonomi.

De har produceret børnecykler i mere end 65 år, på deres egen fabrik, tysk kvalitet når det er allerbedst. De giver således 5 års garanti ved registrering, læs mere og se alle deres modeller her.

Besøg pukydanmark.dk

E-Fly er dansk design i høj kvalitet, lydsvag el-motor, brugervenligt betjeningspanel og batteri med lang rækkevide. Det er nogle af grundene til, at E-Fly er en af de mest populære elcykler på markedet.

​E-Fly er en dansk designet El-cykel, der er bygget til det danske vejr og til at blive brugt året rundt, hver eneste dag. E-fly henvender sig til motionisten eller til dig der ønsker en mere sporty kørestilling, du kan altså vælge den type cykel der passer til dig- om det er den klassiske model eller citybiken får du en El-cykel i topklasse.

Vi har altid flere forskellige E-fly modeller stående i butikken, opladet og klar til at blive prøvekørt, dybbølbanke bliver aldrig nemmere at passere.

Besøg e-fly.dk

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket