Punkterfri dæk

Punkterfri dæk hos Cykelservice Sønderborg

Er du træt af flade cykeldæk når du skal ud og cykel? Med punkterfri dæk kan du spare tid og penge, samt fjerne frustrationer. Med punkterfri dæk slipper du for at gå frem og tilbage fra cykelværkstedet. I stedet kan du fokusere på at træde i pedalerne. Hos Cykelservice Sønderborg tilbyder vi salg og montering af punkterfri cykeldæk. På den måde slipper du for at bøvle med monteringen.

Kontakt os og hør mere

Kan punkterfri dæk punkteres?

Selvom navnet antyder at de ikke kan punkteres, må vi desværre skuffe og sige, at det kan lade sig gøre. Alle dæk med luft kan teoretisk set punkteres i den rette situation. De kaldes punkterfri fordi de er stærkere end traditionelle cykeldæk og er specialudviklet til at kunne modstå punktering. En mere pålidelig og ærlig beskrivelse ville være punkteringsresistente eller punkterhæmmende dæk, men med tiden er de i branchen blevet kaldt for punkterfri dæk. Man skal dog også være utrolig uheldig for at punktere hvis man anvender punkterfri cykeldæk.

Marathon Plus dæk

Et eksempel på et punkterhæmmende dæk er det populære Marathon Plus dæk. Det er et af de bedste dæk på markedet og er utrolig vanskeligt at punktere og slide op. Dækket er utroligt holdbart da det har omkring 5 mm punkteringsbeskyttelse, hvilket er et ekstra gummilag lagt uden på det inderste lag af dækket hvor luften opbevares. Med dette ekstra gummilag kan du med Marathon Plus dæk sågar kører over en knappenål uden at det ender i en punktering.

Hvor længe holder punkterfri dæk?

Der er heldigvis ting du selv kan gøre for at øge levetiden på dine cykeldæk. Du bør vaske dine dæk med jævne mellemrum. Cykler du ofte på grusveje bør du vaske dem oftere end hvis du primært cykler i byen. Tjek også dine dæk for glas småsten eller andet skarpt. I første omgang er det ikke et problem med skarpe genstande overfor punkterfri dæk men lader du det sidde kan det gnave sig ind i dækket og ende med en punktering.

Udover det, er punkterfri dæk som alle andre dæk, de bliver slidt med tiden. En god indikator for hvor slidt dækket er, er mønstret på dækket. Hvis der plejede at være et mønster men det på nuværende tidspunkt er falmet lidt, kan det være det er tid til at overveje at få dem udskiftet. Der er ikke noget præcis tal på hvor langt punkterfri cykeldæk kan holde, men du kan helt sikkert forøge levetiden ved at tage dig godt af dem.

Gør dine cykeldæk punkterfri i dag

Kom forbi vores cykelforretning i Sønderborg og gør din cykel punkterfri. Vores dygtige cykelmekaniker klarer snildt monteringen af dine nykøbte dæk. Har du lyst til at hører mere er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 97 27 31 for en samtale om hvilke punkterfri dæk vi har og anbefaler til dig. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail info@cykelservice-soenderborg.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket