Shimano reservedele

Hos Cykelservice Sønderborg ligger vi inde med Shimano reservedele til lige netop dit cykelproblem. Shimano er verdens bedste når det gælder, reservedele til cykeludstyr. Har du brug for at skifte nogle dele ud på din cykel af den ene eller anden grund, er du velkommen i vores butik i Sønderborg. Har du brug for hjælp til at montere reservedelene har vi også et cykelværksted med vores dygtige cykelmekaniker Thomas, som kan hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

Lidt om Shimano

Shimano blev grundlagt i 1921 så de har været i branchen i bogstavelig talt 100 år. De 100 år har de brugt på at finkæmme deres arbejde og det er derfor heller ikke underligt at de er på toppen af cykelreservedel branchen.

Firmaet har i dag over 12.000 medarbejdere og der er absolut ingen tvivl om at de er verdens største producent af de bedste reservedele til cykler på kloden.

Shimano reservedele til dit behov

Med så lang tid i branchen har Shimano udviklet reservedele til enhver cykeldel. Så uanset hvilken del din cykel mangler, så kan en Shimano reservedel altid udbedre problemet til højeste kvalitet.

Få et tilbud på din Shimano reservedel

Alle der benytter cyklen som en regelmæssig del af hverdagen ved hvor vigtigt det er at udstyret er i orden. Der er ikke noget mere frustrerende end en cykel der ikke fungere optimalt når man skal bruge den. Det kan enten være en irriterende knirkende lyd, punkteret dæk, rusten kæde eller noget helt fjerde.

Har din cykel brug for en nye dele? Så kom forbi vores butik i Sønderborg eller giv os et kald på tlf. 21 97 27 31. Alternativt har du også mulighed for at skrive til os på mail info@cykelservice-soenderborg.dk eller via vores formular.

Skal du bruge vores hjælp med at foretage reparationen kan du som sagt overlade arbejdet til vores cykelmekaniker.

Skriv til os

Firmainfo

Åbningstider

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag 08.00 - 15.00
Lør- og Søndag Lukket